Hogy készülhettek meztelen fotók Melanie Trumpról New Yorkban, ha nem volt munkavállalási vízuma ?

Ezt tudakolják Donald Trump szépszámú ellenfelei az Egyesült Államokban. A szép szlovén modell, akinek bevándorlását férje példaként szokta a választópolgárok elé állítani, most Twitteren reagált a vádakra.

“Mindig betartottam az USA bevándorlási törvényeit. Kezdetben rendszeresen hazautaztam Szlovéniába, és ott újra meg újra megszereztem az amerikai vízumot”- írta a szép Melanie, akit akkor még Knaussnak hívtak. “Később megszereztem a zöld kártyát, majd 2006-ban az Egyesült Államok büszke polgára lettem!”

Csakhogy a probléma az: 1995 decemberében nem vállalhatott volna munkát New Yorkban! A francia fotós, aki a meztelen képeket készítette, most elmondta a New York Postnak, amely címlapon hozta az egyik fotót, hogy két napon át New Yorkban fényképezte az akkor 25 éves fotómodellt. A képek végül is Franciaországban jelentek meg a Max című férfimagazinban, mely azóta megszűnt. Melanie eddig azt állította: húsz éve él az USA-ban, vagyis 1996-ban érkezett oda. De akkor hogy készülhettek a meztelen fotók 1995 decemberében New Yorkban?

Mindez persze a választási kampány része, melyben a bevándorlás ügye az egyik fő kérdés. Donald Trump az illegális bevándorlás elleni harcot tűzte a zászlajára. Ehhez képest első felesége cseh volt, a mostani, a harmadik pedig szlovén. Az Egyesült Államokban több millió illegális bevándorló él – többségük a latin-amerikai államokból érkezett. A bevándorlás kérdése tehát fontos lehet a latin-amerikai közösség megnyerése szempontjából. Ezért egy picit kellemetlen Donald Trump számára feleségének fotómodell múltja és bevándorlói vízuma, de a kampánystratégák ezt minden bizonnyal beárazták már. Sőt, egyes vélemények szerint épp ők tanácsolták: hozzák csak elő a szép Melanie meztelen fotóit, mert ez még szavazókat hozhat Donald Trumpnak novemberben az elnökválasztáson.

Fotó: Flickr

(Visited 3 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez