Harmadszorra is megkapta az idegenforgalom Oscarját a budapesti Kempinski Hotel

A Kempinski Hotel Corvinus a World Travel Awards 2016. évi szavazásán harmadszor nyerte el a „Magyarország vezető üzleti szállodája” (Hungary’s Leading Business Hotel) címet.

Az 1993-ban alapított World Travel Awards minden évben a világ legkiválóbb idegenforgalmi teljesítményeit tünteti ki. A Wall Street Journal által az idegenforgalom Oscarjaként emlegetett díj bármelyik kategóriájának megnyerése fontos presztízsértékkel bír.

„Boldog vagyok és kimondhatatlanul büszke a csapatomra. Köszönet vendégeinknek, minden partnerünknek és a szakmai zsűri tagjainak, hogy ezzel a díjjal elismerik elkötelezettségünket, amely arra ösztönöz minket, hogy mindig a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk.” – mondta Stephan Interthal, a szálloda igazgatója.

A Kempinski Hotel Corvinus fennállása óta rendszeresen szerepel a díjazottak között. Magyarország vezető üzleti szállodájává (Hungary’s Leading Business Hotel) választották 2007-ben, 2009-ben és 2016-ban. A Magyarország vezető szállodája (Hungary’s Leading Hotel) címet 2009-ben, 2010-ben és 2011-ben nyerte el.

A Budapest szívében fekvő ötcsillagos szállodában 316 tágas szoba és 33 elegáns lakosztály várja a vendégeket. A szálloda sokszínű gasztronómiai kínálata magában foglalja a kötetlen hangulatú ÉS Bisztrót, az új ÉS Deli-t, a The Living Room-ot és a Blue Fox The Bárt, valamint, az első közép-európai Nobu Éttermet. A szolgáltatások körét bővíti az európai évszakok váltakozására épülő kezeléseket kínáló Kempinski The Spa és néhány divatüzlet. A Kempinski Hotel Corvinus gazdag klasszikus és kortárs magyar műgyűjteménnyel büszkélkedik és a szállodában található Kempinski Galéria elhivatottan szolgálja a hazai művészek bemutatását.

A Kempinski Hotelst 1897-ben alapították és a legrégebbi európai luxusszálloda-csoport. A vendégeknek kiváló minőséget és exkluzív, személyre szabott kiszolgálást biztosít szerte a világon. A Kempinski, amelyhez ma már 75 ötcsillagos szálloda tartozik 36 országban, a következő években folytatja terjeszkedését Európában, a Közel-Keleten, Afrikában és Ázsiában. A sokszínű portfolió történelmi jelentőségű szállodákat, díjnyertes városi szálláshelyeket, egzotikus üdülőhoteleket és rangos apartmanházakat egyaránt felvonultat. A Kempinski alapító tagja az idén 12 éves Global Hotel Alliance (GHA) szervezetnek, amely a világ legnagyobb független szállodákból álló szövetsége.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez