Videójátékok és biciklik lepték el a hoteleket

Egy mostanáig szinte teljesen ismeretlen stílust üdvözölhetünk két helyszínen is itthon, az ibis Styles Budapest Center és az ibis Styles Budapest City falain belül. Az AccorHotels ugyanis olyan szállodákat nyitott meg a nagyközönség előtt a Blaha Lujza tér és a Boráros tér közelében, amelyek egyediségükkel kitűnnek a már megszokott hotelek forgatagából.

Az ibis Styles – külföldön már közismert – különlegessége, hogy minden egyes szálloda valamilyen egyedi témának hódol. A Magyarországon elsőként megjelent két hotelben a videójátékok és a bicikli a központi témák.IMG_9571

A megnyitón elsőként a Blaha Lujza téri ibis Styles Budapest Centerbe látogathattunk el, ahol finom ételekkel és italokkal kedveskedtek a megjelenteknek. Természetesen lehetőségünk volt megnézni a felújított és újragondolt szobákat is.

IMG_9602

A téma azonban nem csak a szobákra korlátozódik, hanem a folyosókon és még a fürdőszobákban is úgy érezhetjük, hogy a ’90-es évek klasszikus játékaiba csöppentünk.

IMG_9612 IMG_9601

Ezután a résztvevőket átszállították a Boráros térre, ahol az ibis Styles Budapest City meglepetései várták őket.

20160524_183156

A zsúfolásig megtelt hallban egyből szembetalálkoztunk a hotelt meghatározó biciklikkel. A bárpulttól nem messze egy térkép segítségével nézhettük meg, mi segíti a kerékpáros létet a környéken.

IMG_9624 IMG_9640

Később pedig felmehettünk a szobákba, amelyek szintén a központi téma köré készültek.

IMG_9644 IMG_9653

Ezután biciklis bemutatót szerveztek az épület földszintjén, így pár méterről figyelhettük meg, ahogy elképesztő mutatványokat hajtanak végre két-, illetve egy keréken.

IMG_9674 IMG_9696 IMG_9700

Gilles Clavie, az AccorHotels CEO-ja beszédében megköszönte a budapesti kollégák fáradságos munkáját és azt mondta: meg van elégedve az újonnan elkészült magyarországi hotelekkel.

IMG_9716

Ezután Palotai Csaba, a hotel igazgatója fejezte ki háláját az őt és az ibis Styles-t segítő dolgozóknak. Arról is szólt, legfőbb mottójuk végig az volt, hogy boldoggá tegyék a hotel vendégeit.

IMG_9745

Az ünnepélyes megnyitó fénypontja pedig a szalag átvágása volt, amivel hivatalosan is átadták a szállodát.

IMG_9764 IMG_9795

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez