Ladát, subát és újrakezdést ajánl Angelina Jolie-nak egy orosz nyugdíjas

Lassan egy napja levegő után kapkod a világ, lezárult egy kapcsolat, egy korszak: Angelina Jolie és Brad Pitt elválnak. Valerij Zelenyogorszkij 67 éves orosz író nem volt rest, máris ajánlatot tett a szép színésznőnek.

„Tudja mit, Angelina, megmondom én magának, köpjön arra a Brad-re […], jöjjön el hozzám Kolomnába az összes gyerekével és úgy élünk majd, mint a királyok” – kezdi a válófélben lévő színésznőnek címzett levelét a nyugdíjas orosz író Facebook adatlapján.

„Én özvegy vagyok, egyedül élek, két lakásom van egy emeleten, magunkra zárjuk az ajtót, a gyerekek oviba mennek, ön bárónőként ül majd otthon és végre normálisan él. Én nem vagyok szegény ember, négy konténerem van a piacon, dácsám, kertem, konyhakertem, csónakom van, két autóm is, egy Skoda és egy vontatós Niva (Lada), nem tévedünk el.”

fb

Zelenyogorszkij arra is kitér az ajánlatban, hogy szerinte mihez kezdene Angelina Oroszországban: „Amerikának úgyis hamarosan vége […] Sokan vannak nálunk a tieid közül: Seagal, Depardieu… megkapod a személyit […], aztán játszani kezdesz a sorozatainkban, először akcentussal, aztán amikor megtanultad a nyelvet, mindenki nagyon felfigyel majd és hozzánk folyik az összes kopejka. Én erős férfi vagyok, még vállalhatunk gyerekeket […] Már mindent végig gondoltam, mindenre van elég, veszünk neked subát a télre, döntsd el, míg nem késő..”

Hogy Angelina Jolie egyáltalán hallott-e már az alig három órával ezelőtt posztolt üzenetről, arról egyelőre nem szólnak az orosz hírek. Mindenesetre a bejegyzést már majdnem 2 ezren lájkolták, tehát Valerij Zelenyogorszkij neve már biztosan bekerül a nagykönyvbe.

Kép: flickr

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez