Már Japánban is szállít kaját az Uber

Az Uber Japánban annyira megtalálta helyét, hogy bővítette szolgáltatásait. Újabban már ételt is kiszállít.

Az UberEats szolgáltatás Tokió központjában az olcsó ételeket és a legdrágább éttermek kínálatát is házhoz szállítja. A szállítás az első alkalommal ingyenes. Ahogy az Ubertől megszokhattuk, ezt is egy kiváló mobilalkalmazással lehet elérni, ami most 150 étterem kínálatát tartalmazza – írja a Japan Times.

Az UberEats futárjai, amint megkapják a rendelést, sietnek az étterembe, felkapják a kaját, és rohannak is hozzánk. Így biztosítják, hogy mindenki még melegében megkapja az ételt. A szállítás a cég szerint átlagban fél óra.

Japán ezzel a 8. olyan ország, Tokió pedig a 34. olyan város lett, ahol bevezetik az UberEats-et. A házhoz szállítás már működik San Franciscóban, Dubajban, Szingapúrban és Párizsban is. A cég nagyon bízik abban, hogy a dolog bejön Japánban is. Az Uber az éttermektől százalékot kér a bevételből, de a megrendelők számára nincs plusz költség. Minden ugyanannyiba kerül, mintha beülnének a helyre.

Nomura Daiszuke étterem-tulajdonos reméli, hogy a szolgáltatás nem csak a japánoknak segít, de talán a külföldiek is kedvet kapnak a sok különleges japán finomsághoz.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez