Orosz szakértőt kérdeztek: mit csinált a légy Hillary Clinton arcán?

Szemtelen légy vette el a show-t Hillary Clintontól az elnökjelölti vitán vasárnap. Legalább is sokan figyeltek inkább a rovarra a demokrata jelölt helyett. Oroszországban még szakértőt is megkérdeztek a légyről.

Egy teljes másodpercig ücsörgött egy légy Hillary Clinton bal szemöldökén – járják a nem éppen előnyös képek az internetet. Sőt, még külön Twitter-adatlapot is készítettek a rovarnak. A mintegy ötszáz követőből elég sok az orosz.

Nem Hillary Clinton a legnépszerűbb amerikai politikus Oroszországban. Ezt az NTV vele kapcsolatos interjúja is bizonyítja, amely a légyre fókuszált a lényeg, a demokrata elnökjelölt érvei helyett. Egészen pontosan arra volt kíváncsi a cikk, vajon rakhatott-e le tojásokat a légy az elnökjelölt arcára.

Dmitrij Muszolin egyetemi docens, rovarszakértő szerint ez nem valószínű: „Durván mondva, egy rothadó állattetem sokkal vonzóbb volna egy légynek az amerikai elnökjelölthöz képest, mert a tetemeken lerakhatják tojásaikat és a lárvák szépen fognak fejlődni. De egy elnökjelöltön vagy pártelnökön nem.”

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez