Sikítószoba Kairóban – hogy szabadon engedd a belső szörnyet

Aki járt már Kairóban, tudja: rengeteg stressz éri az embert már akkor, ha kiteszi a lábát az ajtón és beveti magát a kaotikus forgalomba. Most intézményesített megoldást találtak ki ennek a kezelésére.

Míg valamikor a hatvanas évek elején állítólag 20 perc alatt simán el lehetett autózni mondjuk Zamalekről Héliopoliszba, addig ma ez napközben többnyire egy óra alatt sem oldható meg. Hiába az azóta épült hidak és alagutak rendszere, a forgalom többet áll, mint halad. És ez csak a közlekedés, ügyeket még nem is próbáltunk intézni.

Most megoldást kínálnak arra, hogyan vezessük le a feszültséget. A Bab Aldonia könyvesbolt és kávézó sikítószobát nyitott. Hangszigetelt falai vannak, és egy dobkészlet is a rendelkezésre áll, hogy levezessük a negatív energiákat – adja hírül a scoopempire.com.

Mielőtt belépsz, le kell adnod a telefonodat, és be kell írnod a nevedet egy könyvbe. A pultos elmondja: 10 perced van arra, hogy szabadon engedd a benned ágaskodó szörnyet, és otthagyd a négy fal mögött, hogy aztán frissen újrakezdhess. A legjobb az egészben, hogy ezért még fizetni sem kell.

A sikítószoba persze nem egészen eredeti koncepció: Amerikában már régóta népszerű. A Közel-Keleten viszont még csak most készül elterjedni.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez