Sípályát épített a családi kert végébe egy osztrák tinédzser

Hóágyú, felvonó és egy komplett sípálya is helyet kapott Kevin Pobatschnig házi síparadicsomában – mindent saját kezűleg barkácsolt össze. Igaz, csak makettről van szó, de így is felkapta a történetet a média.

A miniatűr létesítményt tízévesen kezdte el összerakni, és hét évig minden szabadidejét annak szentelte, hogy tökéletesítse a projektet. 1:32-es arányokat használt az építésnél, a lejtők 15 méteresek, és vannak külön felvonók is, amiket szintén ő szerelt össze a családja karintiai házának udvarán.

A napi folyamatokat is a fiatal srác végzi, 3-5 órát szán rá, hogy működjön a rendszer, a takarítást sem bízza másra és a lejtőket is ő tartja rendben. – áll a The Local asztriai kiadásában.

Kevesen örülnének, ha a fiuk otthon hasonló tervvel állna elő, Kevin szülei azonban mindenben támogatják a gyermeküket. A villanyszámlát például ők fizetik, és a technikai kérdésekben is szívesen segítenek. Az anyuka egyedül azt sajnálja, hogy nem sok hely jut a virágainak, növényeinek a kertben.

Az új tervek szerint pedig a jövőben sem lesz másképp, mivel Kevin most éppen azon ügyködik, hogy még nagyobb, 100 méteres sípályát építsen – ehhez keres most eladó földterületet.

(Visited 27 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez