Libanoni tervező ruhájában volt Melania Trump a beiktatást követő gálavacsorán

Az Egyesült Államok új first lady-je Reem Acra ruháját viselte a gálavacsorán, a Union Station-ben. Akárcsak Melania Trump, Reem Acra is bevándorló. Míg az egyik Szlovéniából, a másik Libanonból érkezett Amerikába.

Még jóval Donald Trump beiktatása előtt, de már megválasztása után több, nemzetközi hírű divattervező közölte: nem dolgozik az új elnök feleségének. Divatbojkottot hirdetett Tom Ford, Marc Jacobs és még korábban Sophie Theallet, Michelle Obama stylistja is. Az utóbbi nyílt levélben jelentette ki, hogy azért, mert mélységesen elítéli Trump kampányát, mert az rasszista, szexista és idegengyűlölő, és felszólította a többi divattervezőt is, hogy cselekedjenek hasonlóképpen.

De persze nem mindenki csatlakozott ehhez, így a ma New Yorkban élő Reem Acra sem, aki csillogó aranyruhába öltöztette a gyertyafényes gálavacsorára Melania Trumpot. Akiről egyébként a tegnapi nap után az Elle magazin azt írja, hogy öltözködésében a legendás stílusikon, Jacky Kennedy nyomdokaiban jár.

jackie

 

A most 46 éves, 1,80 magas egykori modell az amerikai Ralph Lauren babakék szettjét  választotta ki férje eskütételére. Nyakban magasan záródó, kámzsanyakú, jóval derékvonal fölött végződő kabátkát hozzáillő ruhával és hosszú kesztyűvel, körömcipővel, hosszú haját pedig laza kontyba tűzte fel, szintén a hatvanas évek stílusában.

President-elect Donald Trump and his wife Melania depart from services at St. John's Church during his inauguration in Washington.

Az öltözéket, akárcsak a korábbi first lady-k férjük beiktatásakor viselt ruháját, a Smithsonian Múzeumban fogják küldeni.

Ralph Laurentől egyébként a jelek szerint távol áll a politikai állásfoglalás. Ő tervezte ugyanis Donald Trump ellenlábasának, Hillary Clintonnak a nadrágkosztümjeit is – azokat, amelyeket a kampány során viselt, és azt is, amiben tegnap jelent meg a beiktatási ünnepségen.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez