Sosem fogtunk pisztolyt Kim Kardashianra!

Ezt vallotta a rablás szervezője a rendőröknek Párizsban. Azt sem tudtam, hogy ő kicsoda! De ott volt az összes ékszer az interneten. Ezért belevágtunk. Nem volt semmi erőszak. Semmi.

Így adta elő Aomar Ait Kheddache,  a nagy rablás főnöke azt a betörést, melyet Kim Kardashian lakosztályában hajtottak végre Párizs egyik luxusszállodájában október 3-án hajnalban.

Maga az amerikai celeb kicsit másképp adta elő ugyanezt. Kim Kardashian úgy nyilatkozott akkor, hogy halálfélelme volt, mert fegyvert fogtak rá hajnalban a párizsi luxuslakosztályban. Úgy érezte, hogy veszélyben az élete. Ezért gyorsan átadta az összes ékszerét a banditáknak, akik gyorsan elpárologtak. Párizsból egyenesen Antwerpenbe mentek, a nemzetközi gyémántkereskedelem központjába. Ott akarták értékesíteni az ékszereket. Akkor érte a banditákat a kínos meglepetés: az orgazdák közölték velük, hogy hiába hoztak méregdrága ékszereket, azok mégsem érnek sokat, mert mindenki ismeri őket. Így kénytelenek voltak olcsón értékesíteni a zsákmányt.

A Le Monde értesülései szerint a Kim Kardashiant kirabló banda kilenc tagú volt. A főnök a 60 éves Kheddache volt, akit bűnözői körökben az Öregnek becéztek. Volt egy informátoruk is. Valószínűleg Kim Kardashian egyik sofőrjének a bátyja tájékoztatta a bandát, hogy mikor lehet lecsapni az amerikai sztár ékszereire. A rablás éjszakáján a celeb testvérei egy párizsi diszkóban mulattak. Kim Kardashian testőre őket kísérte el. Amikor a banda behatolt a sztár lakosztályába, akkor Kim Kardashian egyedül volt. Csak egy fésülködőköpeny takarta híres formáit. A banditák profi módon azonnal megszerezték az ékszereket. Ügyet sem vetettek az amerikai celebre, aki az idegösszeomlás szélén állt. A párizsi rendőrség hamarosan átadja az ügyet az ügyészségnek. A betörőbanda tagjai hosszas börtönbüntetésre számíthatnak. Kim Kardashian úgy nyilatkozott, hogy egyelőre nem tervez újabb utat Párizsba.

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez