Tömeges letartóztatás Párizsban a Kardashian-ügyben

Legkevesebb 16 embert vettek őrizetbe a francia fővárosban a Kim Kardashian elleni, októberi támadás ügyében. Annak idején azt közölte a rendőrség, hogy minimum két ember szorított fegyvert a sztár fejéhez, miközben 10 millió eurónyi ékszert raboltak el tőle.

A támadók megkötözték és a fürdőszobába zárták akkor Kim Kardashiant. A rendőrség most azt közölte, hogy DNS-ük alapján jutottak a nyomukra. Mind a 16 gyanúsítottra egyszerre csaptak le ma hajnalban, Párizsban és környékén.

A 36 éves, kétgyermekes sztár azt mondta: azon az októberi estén attól félt, hogy megölik. Végül fizikailag sértetlenül úszta meg a rablást.

Férje, Kanye West éppen a színpadon volt New Yorkban, a Meadows fesztiválon, amikor a hírt megkapta. Egyből félbeszakította a fellépését, azt mondta rajongóinak, hogy bocs, srácok, családi vészhelyzet van, és Párizsba utazott.

Hogy most kiket vettek őrizetbe, arról még nincs hír. A rablás után olyan hírek láttak napvilágot, a szerb és montenegrói bűnözőkből álló hírhedt banda, a Rózsaszínű Párducok lehetett az elkövető.

Mások azt híresztelték, hogy maga Kim Kardashian rendezte meg a rablást. Őket a valóságshow-sztár beperelte. 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez