Kim Kardashian perel

Mégpedig egy pletykaoldalt, amelyik azt állította: nem is rabolták ki Párizsban.

A MediaTakeout nevű oldalt és alapítóját, Fred Mwangaguhungát is beperelte a valóságshow-sztár. Mégpedig becsületsértésért. Mert megkérdőjelezi azt, amit a rendőrség nyomozása is megállapított: hogy a fegyveres rablók megkötözték és megfenyegették, amikor elemelték a 10 millió dollár értékű ékszert, miután betörtek a párizsi luxus lakosztályba a hónap elején.

A keresetet New Yorkban adta be, és egyebek mellett az áll benne, hogy miután áldozata volt egy rettenetes és nyomasztó rablásnak, Kim Kardashian arra tért haza az Egyesült Államokba, hogy újból áldozatot csináltak belőle – ezúttal egy internetes pletykalap, amely október elején egész sor írásban minősítette őt hazugnak és tolvajnak. A cikkek minden tényalapot nélkülözően azt állították, hogy Kardashian megrendezte a rablást, hazudott az erőszakos támadásról, hogy milliókat csaljon ki a biztosítójától.

A beperelt oldal nem kommentálta a dolgot, alapítója pedig megtagadta, hogy helyesbítést közöljön vagy bocsánatot kérjen – írja a BBC internetes oldala.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez