Csókot akart nyomni Kim Kardashian fenekére – videó

Most nem látja, nem hallja senki, vallja be nekünk: egyszer már elképzelte, ahogy megpaskolja Kim Kardashian formás hátsóját! Amiről ön csak álmodozik, azzal egy bátor fickó Párizsban most megpróbálkozott.

A francia fővárosban újságírók tömege várta a divathétre érkező Kim Kardashiant, amikor a háta mögött megjelent egy fehérpólós férfi. Célba vette a híres, meztelenül is sokat látott hátsót és már majdnem megpuszilta, amikor Kardashian embere leütötte.

A Storm Shadow Crew nemcsak a teljes jelenetet rögzítette, de a vakmerő férfi után is eredt. Tippelték, vajon ki lehet. Vitalij Szedjuk ukrán újságíró volt a tettes. Nemcsak Kardashiant, de más hírességeket is meglepett már hasonlóan bizarr akcióival.

Eltörte már Brad Pitt szemüvegét, bekukucskált America Ferrara szoknyája alá, viccelődött Bradley Cooper és Leonardo DiCaprio sliccével. „Nem vagyok olyan, mint a többi fickó, én máshogy gondolkozom. Bennem egy kísérletező lélek lakik, amit nem szoktak meg Hollywoodban. Normálisnak tartom magam, habár ezzel sokan nem értenek egyet” – magyarázta egy 2014-es interjúban.

Abban az évben volt egyébként az első esete Kardashiannal. Szintén Párizsban, szintén a divathéten, amikor megpróbálta a földre rántani a hírességet. A mostani el nem csattanó puszi miatt Kardashian természetesen fel akarja jelenteni Szedjukot – adta hírül az amerikai TMZ.

Nem először büntetnék meg a polgárpukkasztó újságírót. Amikor két éve Brad Pitt szemüvegét összetörte a Demona című film bemutatóján, azonnal elfogta a rendőrség. Büntetésül 200 dollár bírságra, 20 nap közmunkára, 36 havi felfüggesztett elzárásra ítélték és a hollywoodi rendezvényekről kizárták.

Kép: flickr

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez