Hatalmas marihuána-dzsungelt találtak egy angliai atombunkerben

A rajtaütéskor hat embert tartóztatott le a rendőrség, a beszámoló szerint akár 1 millió fontot is érhet a drogültetvény.

A földalatti bunker a rendőrség szóvivője szerint „szinte teljesen áthatolhatatlan” volt, így ahelyett, hogy bementek volna, kint várták meg a gyanúsítottakat, akiket rögtön elő is állítottak. Az első három férfi 37, 30 és 45 éves volt, mindhárman somerseti lakosok, feltehetőleg az ő tulajdonukban volt az ültetvény, mivel kulccsal léptek be a bunkerbe. További három férfit pedig a föld alatt fogtak el, ők gondozták a növényeket.

Az utóbbi idők egyik legnagyobb fogása volt a csütörtök esti akció, az atom-óvóhelyen ugyanis csaknem 20, két szintre osztott szoba volt tele marihuánával. Előzetes becslést nehéz mondani, mivel még megszámolni sem tudták a növényeket, de feltehetőleg az összértékük eléri az 1 millió fontot – számolt be róla a METRO.

A Honvédelmi Minisztérium egykori épülete Wiltshireben az 1980-as években épült, és eredetileg azt a célt szolgálta, hogy egy esetleges atomtámadás során menedéket nyújtson a kormány tagjainak és a közjogi méltóságoknak.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez