Hamarosan megnyílik Spanyolország legnagyobb labirintusa

Az ötletgazda egy válság miatt kezdte el építeni az útvesztőt, ami több szempontból is kiutat jelenthet majd a nehéz időszakból a családjának.

Emilio Pereznek, a spanyol Villapresente tulajdonosának nehézségei akadtak, amikor egy kisebb válság következtében képtelen volt eladni a cég profilját alkotó fákat. Ezért kitalálta, hogy azokból a növényekből, amelyek a nyakán maradtak, kialakít egy hatalmas labirintust, a legnagyobbat Spanyolországban.

00000labirinth

5000 négyzetméteren ültette el a 4000 növényt – a helyiek először azt hitték, ez egy új ültetvény vagy erdőtelepítés lehet, de amikor megtudták, hogy labirintus épül Cantabriában, rendesen meglepődtek. A fák és bokrok hasznosításán túl Perez azért is döntött az útvesztő mellett, mert biztos állást akart a lányának, Monicának, ami most a labirintusnak és a mellé épülő bárnak köszönhetően megvalósulhat.

Április 8-ra hirdették a nyitást, és a The Localnak azt is elárulták, hogy a belépő nem lesz több, mint 4 euró. Elsősorban családokat várnak, de mindenkinek örülnek, hiszen bárkinek jó szórakozás lehet majd a folyosók közt bolyongani. Arra az esetre pedig, ha mégsem sikerülne a kijáratot megtalálni, a tulajdonos mindenkinek megadja a telefonszámát. Nyugodtan fel lehet hívni, ha elvesznénék az útvesztőben.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez