Önnek is hiányzott Brad Pitt az Oscar-gáláról? Ezt választotta a felhajtás helyett

Nehéz időszak áll a színész mögött. Ennek feldolgozásában nyilván sokat segít neki a hobbija, amit annyira megszeretett, hogy a kedvéért még a rangos díjátadót is kihagyta.

Válása bejelentése óta Brad Pitt kerüli a nyilvánosságot, így az Oscar-gálán is hiába várták a rajongók, ő távol maradt a felhajtástól. Idén pedig még ünnepelhetett is volna, hiszen az a film is hazavihette az arany szobrocskát, amelynek elkészítésében producerként működött közre a színész.

A The Huffington Post beszámolója szerint jobb elfoglaltságot talált, ami szintén a művészethez köthető, de a filmtől egészen távoli műfaj. A díjátadó helyett a szobrászkodást választotta: az Oscar-gála idején már 10 napja dolgozott egy mű létrehozásán, amit képtelen volt megszakítani, annyira magával ragadta a szobor kidolgozása. Mindezt a kubista alkotásairól híres angol művész, Thomas Houseago stúdiójában, Los Angeles szomszédságában művelte, és ki tudja? Lehet, hogy még most is az agyagot formálja az ujjaival.

Ő ugyan még nem szólalt meg nyilvánosan a válását illetően, de látványosan lefogyott, és szemlátomást mélyre került a magánéleti válsága miatt. Angelina Jolie – akivel 12 évig alkottak egy párt – azonban már több fórumon is beszámolt arról, hogy milyen bonyolult és nehéz időszakon van túl. Az elmúlt években inkább rendezőként és humanitárius nagykövetként tevékenykedő színésznő nyilatkozataiban azt is mindig kiemelte, hogy a jövőben is családja tagjaként tekint Brad Pittre, és azon lesznek, hogy megerősítsék a családon belüli szövetségeket – bár ennek azért kissé ellentmond a válás.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez