Angelina Jolie már jóval korábban gondolt a válásra – luxusingatlant béreit havi 95 ezer dollárért

A szép színésznő azon a címen nyújtotta be a válópert, hogy a férje, Brad Pitt goromba a gyerekekhez.

Az FBI és a Los Angeles-i gyerekfelügyelet vizsgálja az ügyet. Ám Angelina Jolie már hetekkel korábban béreit egy olyan luxusbirtokot, melyet a környéken csak Angelina Fortress-nek neveznek. Az Angelina erőd pompás lehetőséget biztosít mind a színésznőnek, mind pedig a hat gyereknek, hogy élvezzék a tenger közelségét Malibu-ban, miközben a sajtó nem éri el őket.

Havi 95 ezer dollár a bérleti díj. Ezen a környéken ez nem számít különösebben magasnak. Olyan szomszédok laknak errefelé,  mint Anthony Hopkins, Julia Roberts vagy Sean Penn. A híres hollywoodi pár közös vagyona állítólag mintegy 400 millió dollár. A házassági szerződést csak nagyon kevesen ismerik. A hírek szerint elsősorban a gyerekek a kedvezményezettek. Angelina Jolie ezért is kérte mind a hat gyerek felügyeletét.

Pletykák szerint a szép színésznő, aki több mint tíz évvel fiatalabb férjénél, halálosan féltékeny. Különösen Marion Cotillard francia színésznő a gyanakvás tárgya. A francia színésznő viszont közölte: semmi sem igaz abból, hogy szerelmi viszonya lett volna Brad Pitt-tel. Viszont gyereket vár régi partnerétől! Brad Pitt is cáfol, de beletörődött a válásba. Csak annyit kért: váljanak el kulturáltan! Ehhez képest Angelina Jolie kihívta az FBI-t. Az Oscar-díjas színésznő ugyan az áldozat szerepét alakítja most a nyilvánosság előtt, de valójában már régebben elhatározta a válást: ezért is bérelt luxusbirtokot Malibu-ban havi 95 ezer dollárért…

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez