Csúnyán válik az álompár, de mi lesz a 400 millió dolláros közös vagyonnal?

A 41 éves Angelina Jolie mind a hat gyereket magának akarja a válás után. Ennek az érzelmeken túl azért lehet jelentősége, mert a méregdrága ingatlanok azért vannak a feleség nevén, mert ő neveli a gyerekeket.

A híres pár csak két éve házas hivatalosan, noha már 12 éve együtt élnek. Most viszont vége: az 52 éves Brad Pitt kérte, hogy “váljanak el felnőtt módjára”, de ebből semmi sem lesz. Angelina Jolie durvasággal és alkoholizmussal vádolta meg férjét. Kiszivárogtatta: a szép francia színésznő, Marion Cotillard a válás oka. Nem én vagyok a skarlátasszony – védekezett Marion Cotillard.
Az ügyvédek már a pénzt és az ingatlanokat vizsgálják. A pár legnagyobb ingatlana Franciaországban van, a Chateau Miravalt csekély 60 millió dollárért vették. Itt akarták felnevelni a gyerekeket. Ebből nem sok lett, hiszen mind Pitt, mind Jolie egymás után forgatott újabb és újabb filmeket. Angelina Jolie rendezőként is kipróbálta magát. Ezenkívül jószolgálati nagykövet, emiatt is állandóan száguldozik a világban. Van egy közös alapítványuk is, melyet 2006-ban hoztak létre. Ennek a pénzügyi hátteréről keveset lehet tudni, mint ahogy a házassági szerződést sem látta senki. Annyi bizonyos, hogy a párnak még sok más szép ingatlanja is van, mindjárt egy villa Hollywoodban, hiszen végül is mindkettőjük karrierje oda kötődik igazán. Brad Pitt-nek van egy ingatlana New Orleans-ben. Ezt 6,5 millió dollárért vette. Tavaly óta árulja 6 millióért, de eddig nem talált rá vevőt. A sztárhatás eddig az ingatlanpiacon nem mutatkozott meg igazán. Talán a válás után.
(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez