Bagettposta menti meg az elfoglalt franciákat

A zseniális ötletnek köszönhetően már a pékségbe sem kell elsétálnia annak, aki hozzá akar jutni a friss bagetthez.

Talán nem meglepő, hogy szülőhazájában, Franciaországban elképesztően népszerű a bagett, egy jó reggeli elképzelhetetlen nélküle. Vannak azonban, akik túl elfoglaltak hozzá hogy leszaladjanak a helyi pékségbe, és olyanok is akadnak, akik olyan kis településen élnek, ahol még pékség sincsen. Számukra kínál megoldást a „Bagett Postaláda”.

0000bababa

A feltaláló, Gérard Brun soha nem gondolta volna, hogy ötletének ilyen nagy sikere lesz, de a gyártásra már új kollégákat is fel kellett vennie, hiszen egyre több a megrendelése. A gombamód szaporodó bagett postaládák ugyanakkor a pékségeknek is kedveznek, így ugyanis ők is több háztartásba jutnak el. – számolt be róla a Le Parisien.

00000bbbabbabaa

Maga a termék 80 euróba kerül, ezért pedig egy kulccsal ellátott, teljes mértékben a bagett igényeire tervezett, téglalap alakú, pamutzsákkal bélelt, polietilénből készült doboztárolót kap a vásárló, amit a háza elé állítanak fel. Ebben helyezik el a pékségek a termékeiket, akik körülbelül havi 30 euróért vállalják, hogy minden reggel feltöltik a postaládákat friss, ropogós bagettekkel.

Fotó: boiteapaingb.fr

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez