Megmutathatja-e egy színésznő a lábát a miniszterelnöknek?

Erről folyik élénk vita Indiában. Ahol is a világszerte ismert bollywoodi, majd hollywoodi sztár, Priyanka Chopra térdig érő ruhában ült le beszélgetni Narendra Modi kormányfővel.

Sokak szerint ez nagyon tiszteletlen lépés volt. A rendkívül formás lábakkal rendelkező színésznőnek azonban esze ágában sincs bocsánatot kérni ezért. Sőt: válaszul olyan képet posztolt magáról és az édesanyjáról, melyen mindketten rövid ruhát viselnek. A mama nagyon rövidet.

screenshot_1

De nem ő volt az öltözködésben (is) meglehetősen konzervatív ország életében az első, akinek a ruhája miatt gyűlt meg a baja a közvéleménnyel. Kolléganője, Deepika Padukone szintén daccal válaszolt a bírálatokra. Az egyik újság azt kifogásolta, hogy olyan képet tett ki magáról a Twitterre, melyen túl nagy volt a dekoltázsa. “Igen, Nő vagyok. Van mellem ÉS van dekoltázsom is. Valami gond van!!??”

Ami pedig Choprát illeti: az új Baywatch-film és az amerikai Quantico sorozat sztárja egyébként abból az apropóból posztolta a miniszterelnökkel közös képet, hogy Narendra Modi berlini hivatalos útján zsúfolt napirendje ellenére időt szakított rá, hogy találkozzon vele. Ezt akarta megköszönni a kormányfőnek a Facebookon is. Mutatjuk mégegyszer:

chopra

Nem kellett sokat várni, míg megjelentek az első kritikák arról, hogy tiszteletlenségével megsértette a politikust és “jámbor tisztelőit”. De a másik tábor sem maradt csendben: a mama és Chopra lábait felvonultató indirekt válasz az Instagramon több mint százezer like-ot kapott.

 

 

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez