Anyu, jól vagyok – üzeni egy világjáró az édesanyjának a Föld minden tájáról

A fiatal férfi jól fizető állását hagyta ott, hogy bejárja a világot – aggódó édesanyjáról azonban a kalandok közepette sem feledkezik meg.

Jonathan Kubben Quinonez 2016 márciusában hagyta maga mögött brüsszeli életét: az üzletközőként dolgozó férfi felmondott a munkahelyén, eladta az autóját, és lefoglalt egy csak odaútra szóló repülőjegyet Kubába – így kezdődött a nagy kaland, ami már egy éve tart. Édesanyja természetesen szülői aggodalommal figyelte a készülődést és azóta is félti fiát, aki azonban megígérte neki, hogy bárhol is jár majd, hírt ad magáról.

000mom3 000mom5

Erre a célra a közösségi médiát választotta és a privát fotók küldözgetése helyett egy igazán kreatív megoldást mellett tette le a voksát, hogy üzenjen édesanyjának: az Instagramján posztolt fotóin egy „Anyu, jól vagyok” feliratot tart a kezében a világ legkülönbözőbb pontjain. Ezáltal pedig nemcsak az aggodalmat oszlatja el, de követőinek is azt közvetíti: ne féljenek kilépni a komfortzónából és kezdjenek el utazni, mert a világ gyönyörű hely.

000mom4 000mom8
Jonathan az egy év alatt felejthetetlen élményekkel gazdagodott és bár most egy kis időre hazatért Brüsszelbe, esze ágában sincs letelepedni. Továbbra is tele van tervekkel: a következő állomásai Mexikó és Kolumbia, de Afrikát is szeretné feltérképezni. Mára az utazásait bemutató oldalán több, mint 230.000 követője van, májusban pedig még édesanyja is felkerekedett és meglátogatta a fiát, aki akkoriban Indonéziában barangolt.

000mom6 000mom9

Fotó: Instagram – Jonathan Quiñonez

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez