Lánya szekrényében találtak rá egy szökevényre Olaszországban

Azt hitte, a rendőrség elfelejtette, de tévedett. Már figyelték egy ideje.

Egy 49 éves szicíliai férfi illegális fegyverviselésért kétéves háziőrizetet kapott, ahonnan 2012-ben meglépett. A korábban rablásért és narkotikumok birtoklásáért is büntetett szökevény valószínűleg azt hihette, a rendőrség már megfeledkezett róla, ebben azonban tévedett, hiszen már hónapok óta figyelték a családtagjait – köztük az édesanyját és volt partnerét, akitől van egy közös lányuk is.

Múlt pénteken a férfi meg is látogatta a lányát Rómához közeli otthonukban, a tengerparti kisvárosban, Ostiában – a hatóság pedig résen volt. A kislány szekrényében csípték el a bújkáló bűnözőt, aki a ruhák között keresett búvóhelyet magának a rajtaütéskor – számolt be róla a The Local olasz kiadása. Ez azonban nem az első eset, hogy furcsa helyen kapnak el egy szökevényt.

2016-ban egy „Múmia” néven elhíresült maffiózót a saját házának egyik rejtett szobájában fogott el a rendőrség, egy másik maffiatagot pedig szintén a családi házuk rejtett tetőterében tartóztattak le, 2013-ban. Nemrégiben grillezés közben is lekapcsoltak egy férfit, de Svájcban is volt egy nagy fogásuk a rendőröknek: ott egy pizzériában csaptak a ’Ndrangheta maffiahálózat egyik tagjára.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez