Mi az, amit tudni lehet Rihanna arab hercegéről?

A hét közepén tűntek fel és terjedtek futótűzként a fotók egy fiatal arab férfiról, aki a popsztárral csókolózott. A bulvárlapok máris Rihanna új szerelmeként írnak a szaúdi milliárdosról, Hassan Jameelről.

Ezt ugyan maguk az érintettek még nem erősítették meg. A közösségi médiában megjelent fotókon viszont szemmel láthatólag jól érzik magukat egymás társaságában egy spanyol villa úszómedencéjében.

screenshot_2

Az Arab News pedig utánajárt annak, mit lehet tudni a férfiról. Nos, elmondjuk mi is. 35 éves, családja világszerte jól ismert az üzleti világban. Cégük, az Abdul Latif Jameel Co., melynek ő az alelnöke, 1945-ben alakult, vagyonát másfél milliárd dollárra becsülik. 1955-től állnak kapcsolatban a japán autógyártóval, a Toyotával. Ők a márka egyedüli forgalmazói a sivatagi királyságban. Kizárólagos joguk van a Lexusok értékesítésére is, akárcsak a két márka szervizelésére. De híresek karitatív kezdeményezéseikről is: globális programot indítottak a szegénység enyhítésére, kutatásokat és oktatási missziókat szponzorálnak. Partneri kapcsolatban állnak egyebek mellett a híres amerikai műszaki egyetemmel, a MIT-tel és a londoni Victoria és Albert Múzeummal is – velük olyan programban vesznek részt, amely a víz- és élelmiszer-biztonságra, a szociális ellátásra fókuszál – írja a Dzsiddában kiadott Arab News. Ők a szaúdi profi labdarúgó liga főszponzorai is.

herceg

Hassan Jameelt korábban kapcsolatba hozták Naomi Campbell szupermodellel is, vele tavaly nyáron látták együtt a British Summer Time Festivalon Londonban, a Hyde parkban. Ami Rihannát illeti: mióta szakított a kanadai rapperrel, Drake-kel, akivel 2009 óta hol járt, hol nem, azóta nem esett róla annyi szó a médiában, mint most, a spanyolországi fotók kiszivárogtatása óta.

(Visited 1 times, 1 visits today)

1 hozzászólás ehhez a cikkhez

  1. Csak ki ne legyen nyirva a habib..

    Válasz

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez