Párizs polgármesterasszonya a francia Puncs ellen

Anne Hidalgo asszony utasítására a francia főváros pert indít az ellen a társkereső oldal ellen, mely gazdag urak és hölgyek megismerését teszi lehetővé diákok számára. A Sugar daddy program prostitúciónak minősül a főváros önkormányzata szerint. A prostitúció önmagában nem bűncselekmény, de a megszervezése haszonszerzés céljából már annak minősül.

Az Amerikából importált sugar daddy-sugar baby program annyit jelent, hogy idősebb gazdag urak és hölgyek vállalják diákok anyagi támogatását, cserébe szerelmi szolgáltatásokért. Már több tízezer egyetemista fedezi ebből a tanulmányait, de a társkereső oldal ezt teljesen nyilvánossá és általánossá teheti.

Párizs polgármesteri hivatala egyidejűleg betiltotta a sugar daddy – sugar mama reklámokat is. Párizs legnevesebb egyetemei mellett jelentek meg korábban óriásplakátok, melyek a programot népszerűsítik. Nemrég egy könyv is megjelent, melyben a fiatalok nyíltan beszélnek erről a furcsa kapcsolatról, melyet a többségük egyáltalán nem szégyell. Többnyire szegény családból származnak, másképp nem tudnának egyetemen tanulni és kitörni a szegénységből Franciaországban.

Fotó forrása: The Local France

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez