Utazó bengáli macska az Instagram új sztárja

A bundás négylábú életét sokan megirigyelhetik, hiszen a gazdija olyan helyekre is elviszi, ahová más macskák soha nem jutnak el.

Egy jól felépített Instagram-profil amellett, hogy inspirációt nyújt mások számára az úti célok kiválasztásakor, ma már bevételi forrásnak sem utolsó. Egyre többen keresik a kenyerüket a közösségi médiumnak köszönhetően, hiszen a szép fotók mögött gyakran állnak nagy összegű szerződések egy-egy céggel, melyek a hirdetésért cserébe fizetnek a modelleknek. A négylábúak között is vannak sztárok, akiket több százezren követnek, így gazdijuk jól profitál csinos kedvencéből.

000suki7 000suki4

Az Instagram cicák legújabb sztárja pedig nem más, mint Suki, a bengáli macska, akit már több, mint félmillióan követnek. Hogy mi a titka? Suki egy utazómacska, olyan kalandokban részesülhet, mint kevés fajtársa. Őt ugyanis elviszik magukkal szinte mindenhová a tulajdonosai. A rajongói pedig már falra is tűzhetik kedvencüket, hiszen naptár formájában az otthon dísze is lehet a csodaszép világutazó macska, 17.7 dollárért.

000suki6 000suki

 

Fotók: Instagram – sukiicat

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez