Az FBI megpróbálta kihallgatni az orosz szexedzőket Trump orosz kapcsolatairól

Anasztaszia Vaszukievics és Alekszandr Kirillov belorusz állampolgár, de Oroszországban váltak népszerűvé szexuális gyakorlatokkal. Munkásságukat Thaiföldön folytatták. Ám a helyi rendőrség lecsapott rájuk – szerintük Moszkva kérésére. Az orosz titkosszolgálat főnöke éppen arra járt.

A börtönből levelet írtak az amerikai nagykövetségre Bangkokban: szabadítsatok ki és perdöntő bizonyítékokkal szolgálunk Trump orosz kapcsolatairól! Az FBI, mely hónapok óta nyomoz ebben az ügyben, meg is próbálta felvenni a kapcsolatot a szexedzőkkel, de hiába. Thaiföldön ugyanis a hatóságok közölték: a nevezettek nem USA állampolgárok! Ezért az FBI-nak semmi köze az ügyhöz.

Miről akar tanúskodni a furcsa páros? A nő állítólag szeretője volt egy híres orosz oligarchának, Oleg Deripaskának. Aki egyáltalán nem mellesleg igen jó kapcsolatban áll Putyin elnökkel, aki épp most arra készül, hogy újraválasztassa magát Oroszországban. A szexedzőnő szerint – akinek Nasztya Ribka a művészneve – Deripaska jachtján tanúja volt annak, hogy az oligarcha és az orosz titkosszolgálat feje három befolyásos amerikai személlyel tárgyalt az amerikai elnökválasztás idején, 2016-ban. Ki ez a három ember? Ezt szeretné megtudni Robert Mueller különleges ügyész, aki Trump orosz kapcsolatai után nyomoz.

Az FBI egyelőre nem hallgathatja ki az orosz-belorusz párost, mert Thaiföldön ez akadályba ütközik. Mueller különleges ügyész ettől függetlenül folytatja a vizsgálatot, hogy bebizonyítsa: Trump az oroszok támogatásával került a Fehér Házba. Putyin természetesen cáfol, de annyit elismert az NBC-nek adott interjújában: orosz állampolgárok szerepet játszhattak az amerikai elnökválasztás során, de nem állami megbízásból. Különben is – mondta Putyin – az útlevelük lehet, hogy orosz volt, de ők maguk zsidók, ukránok vagy tatárok.

Fotó: Anasztaszia Vaszukievics / Hollywood Life

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez