Féltékenységet gerjesztő szolgáltatók Japánban

Japánban működik egy érdekes szolgáltatás, amivel a nők elérhetik, hogy féltékennyé tegyék partnerüket, ha úgy érzik, az nem foglalkozik velük eleget. Meleg fiúkat tudnak „bérelni”.

Melyik nő ne akarná tudni, hogy valójában partnere mennyire is szereti őt, vagy mit meg nem tenne érte? Sajnos Japánban sok lány azt érzi, hogy kedvese nem igazán törődik vele, és nem is szereti igazán. Hogy ez valóban kiderüljön, ahhoz a legjobb megoldás féltékennyé tenni a férfit, a reakcióból pedig kiderül minden.

„Azok, akik szeretnék megoldani párkapcsolati problémáikat, megtudni, hogy a partnerük mennyire érdekli őket, lehetőségük van egy szép, meleg fiút bérelni. Ügyfelünk ezután egy eléggé feltűnő helyen randizni fog a fiúval. A kérdés minden esetben az: „Mennyire is számítok a pasimnak?” Erre a kérdésre garantált a válasz” – mondja a szolgáltató.

A benri-ya kifejezés a „kényelmes, praktikus” szolgáltatókra utal. Az ilyen szolgáltatók általában minden szükséges esetben képesek partnert biztosítani az ügyfeleknek, szinte minden igényt kielégítve. Ha például valaki egy céges partin kíván megjelenni egy csinos hölggyel, vagy egy esküvőn, semmi probléma. Sőt, arra is van megoldás, ha valaki zsémbes szüleinek kíván bemutatni valakit, amivel bizonyítja, hogy talált magának partnert. (Japánban egyre nehezebb partnerre lelni, rengeteg az egyedülálló felnőtt.)

„Szüksége van egy barátnőre? Tudunk adni egyet. De ne feledje, ez nem társkereső szolgáltatás. Szigorúan üzleti.”

„Legújabb speciális szolgáltatásunk keretében meleg fiúkkal tehetik féltékennyé partnerüket. A „Yakimochi Yakase” azt jelenti „féltékenységet generáló brigád”. Ők mindig a megfelelő módon, a megfelelő időzítéssel dolgoznak, így ön saját szemével fogja látni, mit is reagál partnere. Tehát ha ön fellendítené párkapcsolatát, most már tudja, kihez kell fordulni” – áll a cég minden részletet feltáró hirdetésében.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez