Trump 150 ezer dollárt fizetett egy Playboy-nyuszinak, hogy hallgasson

Ezt tanúsítja egy hangfelvétel, melyet titokban készített Michael Cohen, Trump egykori ügyvédje. Mueller különleges ügyész a sarokba szorította Michael Cohent, aki valamiféle vádalkut kötött. Kijelentette: számára immár első a család és a haza! Vagyis Trump nem számít.

Mit bizonyíthat a felvétel? Azt, hogy 2016-ban Trump megbízásából akkori ügyvédje aláírt egy 150 ezer dolláros csekket egy bizonyos Karen McDougal kisasszonynak. Aki korábban az év Playmate-je volt, vagyis a legnépszerűbb Playboy-nyuszi. Ezért Trump megvásárolta magának. Tíz hónapig tartó viszonyunk volt 2005-2006-ban – állítja a Playboy-nyuszi. Azért kapott 150 ezer dollárt 2016-ban, mert Trump indulni akart az elnökválasztáson, és nem szerette volna, ha kapcsolata a playboy-nyuszival kiderül. Hasonló ügyről számolt be egy népszerű pornósztár is, akinek Trump ügyvédje ugyancsak szép summát fizetett azért, hogy hallgasson.

Mit mond Trump? Mindent tagad. Már csak azért is, mert a jelenlegi First Lady épp akkor szülte neki kisfiát, amikor a nevezetes kapcsolatok fennálltak. Melania Trump ugyancsak nehezményezte az ügyet. Michael Cohen elszántan védelmezte Trumpot, ameddig tehette, de börtönbe menni miatta nem akar. Ezért együttműködik a különleges ügyésszel. Trump új ügyvédje nem más, mint Rudy Giuliani. A zéró tolerancia feltalálója, New York egykori polgármestere. Szerinte a hangfelvétel nem bizonyít semmit sem. Giuliani a New York Timesban úgy nyilatkozott, hogy Trump nem fizetett 150 ezer dollárt a playboy-nyuszinak, akivel nem is volt semmiféle viszonya.

Az ügy pikantériája az, hogy Mueller különleges ügyész nem is erre kíváncsi elsősorban, hanem Trump orosz kapcsolataira! Alig ért véget a Trump-Putyin találkozó, az Egyesült Államokban letartóztattak egy 29 éves csinos orosz hölgyet, aki szexért cserébe politikai kapcsolatokat keresett és talált az USA-ban. Együtt élt a republikánus párt egyik fő szervezőjével, aki csaknem kétszer annyi idős, mint ő. A honey trap – csinos ifjú hölgyek becsempészése korosabb befolyásos urak ágyába – a hírszerzés kedvelt módszere mindenütt a világon. Trump ellenfelei azt állítják: a nyolcvanas években így csalták tőrbe a mostani amerikai elnököt Oroszországban. Csinos fiatal prostituáltakat szállítottak az amerikai vállalkozónak, aki Trump-tornyot akart építeni Moszkvában is. Trump szórakozásairól állítólag dokumentum film készült és Putyin – aki korábban a KGB-nél szolgált – ezzel tartja sakkban az USA elnökét.

Biztosat senki sem tud, de tény: Helsinkiben Trump meghívta Washingtonba Vlagyimir Putyint. Annak ellenére, hogy az USA jelenleg is szankciókat alkalmaz Oroszország ellen – jelentős részben azért, mert az orosz hírszerzés beleavatkozott az amerikai választásokba 2016-ban. De hát végül is Trump nyert…

Képünk illusztráció / Flickr

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez