A manhattani Madám és a Trump-ügy

Legyen legális a prostitúció és a marihuána – követelte kormányzóválasztási kampányában Kirstin Davis. Akit korábban Manhattan Madámjának neveztek, mert ő üzemeltette a legfelkapottabb prostitúciós láncot New Yorkban.

Még egy kormányzó is belebukott az ügybe 2008-ban. Eliot Spitzer is a manhattani Madám ügyfelei közé tartozott…

De miért hallgatta meg most a manhattani Madámot Robert Mueller különleges ügyész csapata? A vizsgálat célja hivatalosan az, hogy Donald Trump orosz kapcsolatait tisztázza. Mi köze ehhez a Manhattan Madámjának? Netán Trump is ügyfél volt? Egy nyilvánosházban találkozgatott orosz partnereivel? Ez sem kizárt, de Mueller különleges ügyész emberei most nem Trumpra vadásztak, hanem bizalmas tanácsadójára. Roger Stone ugyanis éppúgy tanácsokat adott Donald Trumpnak, mint a Manhattan Madámjának, akinek a kormányzói kampányát egy ideig vezette is.

Sőt az ügyész gyanúja szerint ő a manhattani Madám kétéves kisfiának papája is. Hát aztán? Mennyiben érintheti az erkölcs botrány Donald Trumpot? Mueller ügyész Trump bizalmi embereit próbálja levadászni, majd pedig sarokba szorítani. Aztán pedig vádalkut kötni velük: ha rávallanak a főnökükre, akkor futni hagyják őket! Michael Cohen, Trump egykori ügyvédje már ebben a csapdában van. Éppúgy mint Paul Manafort, Trump egykori kampányfőnöke, akinek a pere most kezdődött meg. Ha sikerül Roger Stone-t is sarokba szorítani, akkor Robert Mueller különleges ügyész újabb adut szerezhet a Trumppal folyó játszmában. Manhattan Madámjának pedig jó hírverés, hogy nevét újra emlegeti az amerikai sajtó, méghozzá az elnökkel, Donald Trumppal kapcsolatban.

A fotó forrása: NY Post

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez