Angelina Jolie: Pitt nem fizeti a tartásdíjat!

A sztárpár válópere csaknem két éve húzódik, és ezalatt az idő alatt Brad Pitt nem küldött komolyan vehető összeget a hat gyerek eltartására – állítják Angelina Jolie ügyvédei. Az 54 éves Brad Pitt ügyvédei viszont azt állítják, hogy a sztár minden kötelezettségének eleget tett.

2016 őszén jelentette be a most 43 éves Angelina Jolie és az 54 éves Brad Pitt, hogy végleg szakítanak. Azóta már túl vannak egy peren, melyben Angelina Jolie azt állította, hogy Pitt durván bánt egyik gyerekével. Ezt a vádat a bíróság nem találta megalapozottnak és ezért felmentette a világhírű színészt. Aki szerint Angelina Jolie így akarja elérni, hogy ne láthassa gyerekeit, akik az anyjukkal élnek.

A csúnya válóper lezárását elsősorban Angelina Jolie sürgeti, aki borzasztóan dühös férjére. Közben mindketten folytatják filmes pályafutásukat, melynek nem tesz jót a csúnya válás. Angelina Jolie vagyonát négy éve 160 millió dollárra becsülték, Brad Pittét 240 millió dollárra. A sztárpár között komoly anyagi vita várható: mekkora tartásdíjat fizessen Brad Pitt a hat gyerek után? Angelina Jolie nagy pénzt szeretne kapni, mondván: hat gyerek tisztes felnevelése az Egyesült Államokban manapság nem olcsó mulatság.

A sztárpár gyerekei között vannak örökbefogadottak is, de jogilag ők hasonló helyzetet élveznek, mint a többiek. Legfeljebb a végrendelet során derülhet ki, hogy a saját gyerekek előnyben részesülnek majd. Az álompár összekerülése és szétválása a bulvársajtó kedvenc témája volt Hollywoodban, ahol a sztárok a magánéletüket is a PR részének tekintik. Mindkét színész túllépte azt a korhatárt (a nőknél 40, a férfiaknál 50 év) ami után egyre nehezebb szerepet kapni Hollywoodban, ezért a magánélet egyre nagyobb szerephez jut a PR-ban…

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez