Hány szíriai árvát fogadnak örökbe Brangelináék?

Többször írtunk már arról, hogy tovább bővítené nyolctagú családját a világhírű házaspár. Angelina Jolie három szíria kisfiút fogadna örökbe, de Brad Pitt szerint ennyi gyereket nem tudnak vállalni.

Három szíriai fiútestvérrel találkozott Angelina Jolie egy törökországi menekülttáborban. A gyerekek édesapját katonák ölték meg, édesanyjuk egy bombatámadás áldozatául esett. A 38 éves színésznő már régóta az ENSZ Menkültügyi Főbiztosságának jószolgálati nagykövete. Amikor visszatért az Államokba, azt mondta a férjének, hogy szeretné, ha mindegyiküket örökbe fogadnák.

Angelina-Jolie-turkey

Brad Pitt azonban úgy véli, hogy túl nagy ugrás volna, ha hat helyett egyből kilenc gyerekük lenne, és azt sem lehet tudni előre, hogy ez hogyan hatna a többi gyerekre – írja a RadarOnline. De Angelina nem adja fel: azt mondja, egyiküket biztosan adoptálják.

A házaspár hat gyermekéből három a vér szerinti: a 8 éves Shiloh és a hatéves ikrek, Knox és Vivienne. Az idősebbeket mind örökbe fogadták, méghozzá válságövezetekből: a 13 éves Maddoxot Kambodzsából, a 11 éves Paxot Vietnamból, a 10 éves Zaharát pedig Etiópiából.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez