Melania Trump ragyog Afrikában – egyedül

Mosolyogva ölel magához kisbabákat Accrában, Ghána fővárosban az amerikai First Lady, akit állítólag még sohasem láttak ilyen boldognak.

“Ez az ő ötlete volt, nem a Fehér Házé!” – mondja az afrikai útról szóvivője. Az előző First Lady is utazott egyedül, de ez távolról sem érdekelt oly sok embert, mert az Obama házaspár kapcsolata nem volt oly feszült, mint a 48 éves egykori modellé és nála több mint húsz évvel idősebb férjéé.

Melania és Donald Trump viszonya különösen azóta feszült, amióta kiderült: neje terhességének idején Donald Trump viszonyt folytatott egy közismert pornó-színésznővel. Stormy Daniels meg is írta emlékeit Donald Trumpról, és ezek távolról sem egy vonzó férfiút mutatnak.

Sokan azt állítják Trump ellenfelei közül, hogy a szép Melania egyszerűen üzleti szerződést kötött a dúsgazdag amerikai vállalkozóval. Trump elintézte, hogy a Szlovéniában született modell megkapja az amerikai állampolgárságot és luxus életmódot biztosított neki. Cserébe Melania szült egy fiút Donald Trumpnak, és vállalta, hogy eljátssza a szép és mindig a háttérben maradó feleség szerepét. Egy pletykalap szerint Melania zokogott, amikor kiderült: férje lesz az USA következő elnöke. Nem az öröm könnyei hulltak a szép Melania szeméből, aki most boldog és felszabadult Afrikában – egyedül.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez