Michelle Obama szupersztár

Becoming – ez az ex-First Lady önéletrajzi könyvének a címe. A könyv promóciós körútja a legnagyobb, melyet az Egyesült Államokban valaha is szerveztek. Tíz stadion és számtalan csarnok fogadja és tapsolja lelkesen a szupersztárt, Michelle Obamát.

3.000 dollár a belépődíj, ha valaki az első sorból akarja látni és hallani az USA első fekete First Ladyjét Brooklynban, a Barclays Központban. Őszinte és becsületes önéletrajzot ígér a volt First Lady, aki nyolc évig élt a Fehér Házban. Újra oda készülne, ezúttal már a saját jogán?

Books-Michelle Obama

Három dolog biztos: az adó, a halál és az, hogy Michelle nem indul az elnökválasztáson. Ezt szinte minden beszédében elmondja Barack Obama, aki visszatért a politikai színpadra, hiszen kedden szavaznak az Egyesült Államokban a képviselőház és a szenátus megújításáról. Barack Obama nem indul, de lelkesen kampányol a demokrata jelöltek mellett, hogy csökkentse Donald Trump befolyását az USA politikai életére. Trump a nyáron Skóciában közölte: nyolc évig akar a Fehér Ház lakója maradni. Ebből még csak kettő telt el…

Még senki sem tudja, hogy ki lesz Trump ellenfele a 2020-as elnökválasztáson. Michelle Obama szupersztár-státusza nyilván nem árt ebben a versengésben. Meg persze az sem, hogy az Obama házaspár 60 millió dollárt kap azért a két könyvért, melyet az exelnök és az ex-First Lady írt a nyolcéves periódusról a Fehér Házban. Michelle Obama jóval fiatalabb, mint Donald Trump, de fekete és nő. Ez a nagyvárosokban nem probléma, de a választások sokszor vidéken dőlnek el Amerikában. Kedden kiderül, hogy Amerika hogy választ és utána Michelle Obama is dönthet: indul-e az elnökválasztási versenyben 2020-ban?

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez