Hírességekkel vacsorázna? Itt megteheti

Ha már kipróbálta New York legjobb gyorséttermeit és az Egyesült Államok legbizarrabb látványosságaival is végzett, akkor itt az idő, hogy felkeresse az ország azon éttermeit, ahol a legnagyobb valószínűséggel találkozik valamelyik – általában a képernyő túloldaláról csodált – hírességgel.

Valamiért óriási népszerűségnek örvend a hírességek által frekventált éttermek látogatása, feltehetőleg azért, mert azt hisszük, azáltal, hogy valaki híres és rengeteg pénze van, biztosan jól is választ magának vacsorahelyszínt. Mindenesetre nem könnyű mindig megtalálni az erre legalkalmasabb éttermeket, ugyanis a legtöbb esetben, ha kikiáltanak egy helyet celebek által látogatottnak, ott azon nyomban le is zuhan az egy négyzetméterre eső hírességek száma.
Így aztán, itt egy lista arról, hol érdemes mostanában próbálkozni:

Los Angeles
Los Angelesben az a jó, hogy nem is szükséges elmenni enni, ahhoz, hogy találkozzunk ismertebb emberekkel, elég sétálgatnunk vagy elmenni vásárolni. Ha azonban étvágyát is csillapítaná közben, akkor mindenképpen nézzen be a Shutters on the Beach-be.
Itt kapjuk ugyanis a legfinomabb tintahalat és nyugati part legizgalmasabb koktéljait. Emellett pedig csak a leghíresebbeket említve, itt járt: Jennifer Aniston, Eva Longoria, Zac Efron, Heidi Klum, Ben Affleck, Megan Fox, Dave Chappelle és Brad Pitt.
Van azonban megoldás arra is, ha esetleg ázsiai vacsorára vágyunk, irány a Rock Sugar. Desszertnek pedig érdemes kérni egy meleg, kókuszos fánkot, nem fogja megbánni. Ha szerencsések vagyunk összefuthatunk valamelyik celebbel közülük: Megan Fox, Selena Gomez, Tyra Banks, Demi Moore, Gigi Hadid és Robert Wagner.

New York
Los Angelestől eltérően itt inkább a végtelen vagyonuk miatt ismert emberekkel futhatunk össze, ami azonban egyáltalán nem elhanyagolható. Megfelelő vacsora melletti trécselés fejében akár a számlánkat is rájuk háríthatjuk.
A The Four Seasons a tökéletes helyszín egy power lunch-ra, ha esetleg üzleti partnerünkkel érkezünk. Sőt, állítólag ez a helyszín ihlette a kifejezést.
Akikkel találkozhatunk: David Koch, IAC elnök Barry Diller, Steve Wynn, New Jersey kormányzója Chris Christie, Henry Kissinger és természetesen, Patrick Bateman. Tőle próbáljunk távol maradni.

Miami
Ha még csak itthon ettünk steaket, akkor mindenféle habozás nélkül vásárolják a repülőjegyet Miamiba, üljenek taxiba és irány a Prime 112. Érdemes akkor már fényképezőt is pakolni, hiszen ide jár Oprah Winfrey, Bill Clinton, Tom Brady és Giselle Bundschen, Leonardo DiCaprio, Alex Rodriguez , Dwayne Wade és az NFL tulajdonosai Jeff Lurie és Jerry Jones.
Kalifornia, Szilícium-völgy
Az előbbieknél inkább jobban érdekli a technológia és ezen ágazat sztárjai? Akkor itt a tökéletes helyszín.
A Calafia Cafe az olyanoknak van fenntartva, mint a nemrég elhunyt Apple-alapító Steve Jobs vagy a Google atyjai, Larry Page és Sergey Brin.

Atlanta
A dél Hollywoodjának is szokták nevezni Atlantát, ahol egyre nagyobb eséllyel futunk bele valamilyen filmsztárba. Annyira, hogy állítólag Jennfier Lawrence egyik kedvenc helyi a Watershed, ahol a világhírű színésznő mellett találkozhatunk még velük is: Woody Harrelson, Reese Witherspoon, Jake Gyllenhaal, Jim Carrey, Jeff Daniels, Stevie Wonder, Colin Firth, Liam Hemsworth, Jane Fonda és Robert Duvall.

Washington, D.C.
Amennyiben nem érdeklik túlzottan az eddig említett sztárok és telefonja legfőbb funkciójának a híváskezdeményezést tartja, de az Egyesült Államok politikája annál inkább, akkor az első megálló a Charlie Palmer Steak nevű étterem lesz. Itt eheti az ország valószínűleg legfinomabb tonhalát és egyik legjobb steakét, de a lényeg – mint eddig mindenhol -, hogy találkozhat a világ legbefolyásosabb embereivel: Bill Clinton, Mitch McConnell, Harry Reid, Al Franken, James Carville és Mary Matalin.
Barack és Michelle Obama, Condoleezza Rice, Brian Williams, Debbie Wasserman-Schultz és Chelsea Clinton pedig fellelhető a Blue Duck Tavern-ben, ahol igazán amerikai dolgokat ehetünk, igazán amerikai módon.

Fotó: Europress AFP Images

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez