Londonból egyenesen Delhibe buszozhatunk 2021-ben

70 napon át tart majd a buszos utazás, 18 országon keresztül – ha a koronavírus is úgy akarja.

Egy brit utazási iroda bejelentette, hogy 2021-től közvetlen járatot indít az Egyesült Királyság és India között. Az utazók busszal tehetik meg a csillagászati, 20.000 kilométeres távolságot – természetesen nem egyhuzamban, hanem sok-sok megállóval. A 70 napos utazáson 18 országot szelnek át, olyan nagyvárosok érintésével, mint Moszkva, Prága, Brüsszel és Frankfurt, de Üzbegisztán ősi városait, a Góbi sivatagot és a kínai nagy falat is érinti az útvonal, és Myanmar ősi pagodáit is megnézhetik a bátor vállalkozók.

000bus1

A világ első, Anglia és India közötti hop-on/hop-off szolgáltatásának elindulását – akárcsak a turizmus egészét – szintén fenyegeti a koronavírus-járvány, de a szervezők egyelőre optimisták. Az Adventures Overland alapítói 2021 júliusára tervezik az indulást, minden luxussal felszerelt flottával. A fedélzeten olyan kényelmi funkciók lesznek, mint egy üzleti kategóriás repülőjáraton, gyönyörű stílusban tálalva.

000bus

Az úton angolul beszélő idegenvezetők mutatják be a látványosságokat, a biztonság miatt pedig szintén nem kell aggódni: “Minden egyes útvonalat ellenőriztünk és vállaljuk a dokumentumok, engedélyek intézését is, hogy a résztvevők zavartalanul élvezhessék az utazást” – mondta az utazási iroda vezetője a Mirror.co.uk-nak.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez