Kicsit házigazda is volt a sztárvendég Ráckevén

A Barátok közt sztárja, Tihanyi Tóth Csaba Ráckevén járt, ahol a Duna Relax Hotel Ráckeve vendége volt egy napra. A koronavírus járvány miatti lezárásokat követően a szálloda immáron újra fogadhat vendégeket. Ennek alkalmából érkezett a színész is a szállodába.

Rögtön le is tesztelte a szálloda által nyújtott szolgáltatásokat, melyeket kifogástalannak talált. Miután pezsgővel fogadták, egy minden igényt kielégítő, kényelmes szállodai szobából gyönyörködhetett a ráckevei panorámában. Ezután ellátogatott a hotel wellness részlegébe, ahol a szaunázás mellett a medence hűsítő habjait is élvezhette. Nem maradhatott ki a szálloda széles masszázskínálatából a svéd és a MA-URI masszázs kipróbálása sem.

A szállodatesztet követően immár személyesen mesélhette el élményeit a látogatóknak, ugyanis ő maga fogadta a szállodába érkező vendégeket. Frissen szerzett tapasztalatairól beszámolva tovább erősítette a látogatókban azt a tényt, hogy jó helyen járnak.

“Röviden összefoglalva mindenkinek tudom ajánlani a szállodát, és ez egy jó hír, mert elkezdődik az élet, nyitottak a szállodák, úgyhogy mindenkit, aki megteheti, várja szeretettel a Duna Relax Hotel”- nyilatkozta a színész.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez