Romantika korlátok nélkül – felnőttbarát szálloda Magyarországon

Bizony, van ilyen is. Szeptember elején lesz egyéves a hotel, ahol csak 12 év felettiek lehetnek vendégek.

Tegyük a szívünket a kezünkre. Hiába imádunk szülőnek lenni, néha bizony jólesne elmenni a párunkkal egy romantikus hétvégére, csak kettesben. Vagy bármennyire szeressünk is tanítani, a zajos iskola után nagyra értékelnénk egy kis gyerekzsivajtól mentes kikapcsolódást. De ha egyszerűen csak nyugalomra vágyunk, akkor is ideális megoldás az “adults only” wellnesshotel. Ahol, mint a neve is mutatja, csak felnőttek vannak. Ilyen a Duna Relax Ráckevén.

relax3

 

A szálloda elsősorban  párokra és baráti társaságokra szabta egyedi szolgáltatásait. A jelszó a romantika és a kikapcsolódás, a feltöltődés. Amire nagy az igény. „Vendégeink kérték Ráckevén, hogy teremtsük meg a lehetőségét a gyerekmentes kikapcsolódásnak és a páros programoknak. Szükségük volt néhány olyan napra, amikor csak magukra, a kapcsolatukra tudtak koncentrálni. A nálunk töltött idő után kipihenten, megújulva tértek vissza gyerekeikhez, unokáikhoz” – magyarázza a felnőttbarát szállás jelentését Sárvári Krisztina szállodaigazgató.

relax2

A felnőttbarát Duna Relax Hotel kettesben érkező vendégei minden korosztályból egyedi, a párkapcsolatokat gazdagító szolgáltatások közül választhatnak. A szálloda az érkezéstől a távozásig, a lobbyban, a szobákban, a wellnessnél és az étteremben is apró gesztusokkal segíti az egymásra hangolódást. Örökifjú vendégei számára pedig 60-nál is több egyedi kényelmi szolgáltatást kínál.

dunawellness

„Négy gyerekem van, óvónő vagyok, de azt kell mondanom, hogy áldja az ég, aki ezt a felnőttbarát hotelt kitalálta! Ajánlom mindenkinek, aki kikapcsolódásra, igazi lazításra vágyik. Természetesen imádom a gyerekeket, de a zsivaj és hangoskodás nélküli pihenés megfizethetetlen” – foglalja össze Szomolai Éva pedagógus a tapasztalatait. „Nekünk sincs bajunk a gyerekekkel, de örülünk annak, hogy van egy olyan szálloda, ahol a felnőttek is kedvükre lazíthatnak. A végigdolgozott hetek után igazán pihentető hétvégében volt Ráckevén részünk” – teszi hozzá egy másik vendég, Lükőné Törőcsik Krisztina.

dunawellness2

„Szerintem nem baj, ha van legalább egy olyan wellnesshely is az országban, ahol csak felnőttek pihenhetnek. Igenis zavaró tud lenni, ha a gyerekek összevissza ugrálnak a vízbe és kiabálnak az étkezéseknél. Senki nem haragszik a kicsikre, hiszen, ők ilyenek és ez rendben is van, ahogy az is, ha egy szálloda megteremti a gyerekmentes pihenés körülményeit” – vallja Szalók Dániel, aki ugyancsak élvezte a “csak felnőtt” napokat a ráckevei Relax Hotelben.

(Visited 46 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez