Koraszülés 200 ezer dollárért New Yorkban

Az idejénél 11 héttel korábban jött a világra Dax, egy brit házaspár kisfia New Yorkban, a Lennox kórházban. A kisfiú nagyon kis súllyal született, ezért fokozott megfigyelés alatt tartják. A kórházi számla 200 ezer dollár lehet. Mai árfolyamon 53 millió forint.

Fizet-e a légitársaság biztosítója a koraszülésért? Ezen töpreng a brit házaspár, mely ötnapos útra érkezett New Yorkba. Ám a Central parkban az anyára rájöttek a szülési fájdalmak. A Lennox kórházban meg is született a kis Dax, 11 héttel a kiírt idő előtt. Az orvosok közölték a szülőkkel: március 10 előtt a gyerek nem lesz hazaszállítható állapotban. Az óra pedig ketyeg, a számla végösszege elérheti a 200 ezer dollárt.

A brit házaspárnak nincs rokona New Yorkban vagy a környéken, így nincs hol lakniuk. Most gyűjtést indítottak: a felajánlás máris jelentős, meghaladta az 5700 dollárt. De hát ez messze van még a 200 ezertől, amit a brit házaspárnak le kell perkálnia, ha a koraszülött kisfiúnak valóban március 10-ig kell kórházban maradnia New Yorkban.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez