Kiderült, kik szerepelnek az új Szellemirtók filmben

Tavaly nyár óta lehet tudni, hogy a Szellemirtókból készíteni fognak egy feldolgozást. Akkor azt is megtudhattuk, hogy az 1980-as évek klasszikusának új változatában a négy fő karaktert nők fogják alakítani.

A napokban az is nyilvánosságra került, kiket fogunk látni az egyes szerepekben. Paul Feig, a film rendezője saját Twitter oldalán osztotta meg az információt. A névsor: Leslie Jones, Melissa McCarthy, Kate McKinnon és Kristen Wiig.

Feig volt a rendezője a Koszorúslányok című romantikus vígjátéknak, ahol már dolgozott együtt McCarthyval és Wiiggel. Előbbivel már sikerült is szerződést kötni, de a többiek sincsenek messze a megállapodástól. Leslie Jones jelenleg is látható a mozikban, a Chris Rock főszereplésével készült Top Five-ban. Kate McKinnon 2012 óta az NBC heti műsorában, a Saturday Night Live-ban állandó szereplő. Tavaly Emmy-díjra jelölték a szkeccs-komédiában nyújtott alakításáért. A Szellemirtók forgatása miatt egy időre szüneteltetnie kell majd az itteni munkáját.

A történet felélesztését már régen tervezi a jogokat birtokló Sony. Az ötlettel először az eredeti film rendezője, Ivan Reitman foglalkozott. Akkor még az volt a cél, hogy a korábbi szereplőket hozzák vissza. Dan Aykroyd, Ernie Hudson és Harold Ramis benne is lett volna, de Bill Murray nem vállalta a visszatérést. Miután tavaly februárban Ramis elhunyt, Reitman kiszállt a projektből, a folytatás terve pedig parkolópályára került egy időre.

A Sony egészen 2014 augusztusáig várt, hogy bejelentse némi változtatással, de a Szellemirtók vissza fog térni, Feig rendezésében. Az újragondolt történet forgatása nyáron kezdődhet meg, és egy évvel később kezdhetik el vetíteni a mozik.

(Fotó: Twitter/Paul Feig)

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez