Johnny Depp Japánban

Őrjöngő tömeg várta Johnny Deppet a tokiói repülőtéren. A mozisztár legújabb filmjének hírverésében segít a távol-keleti országban.

Depp menyasszonyával, Amber Hearddel érkezett a Haneda nemzetközi repülőtérre, és a rajongók rögtön elárasztották. A japánok sok más amerikai filmsztár mellett Johnny Deppért is teljesen odavannak. Többen térden állva kértek tőle autogramot. A tokiói repülőtéren megjelent több mint 1000 rajongó közül sokan álbajuszt viseltek (mégpedig főleg a lányok), utalva Depp filmbeli karakterére.

Johnny Depp legújabb moziját, a Mortdecai-t az Egyesült Államokban a hétvégén kezdték el vetíteni. Eddig 5,2 millió dollár bevételt hozott az amerikai mozikban, és még további 4,1 milliót a világ többi részén. Ez nem számít túl nagy teljesítménynek, ezért ráfér a reklám a felkelő nap országában, ahol február 6-tól láthatja a közönség. (Magyarországon már most is megtekinthető.)

A film akció-vígjáték, melyben Depp egy meglehetősen különc, angol műkincskereskedőt alakít, akinek egy lopott festményt kell felkutatnia. Később kiderül, hogy a műkincs tartalmaz egy kulcsot a nácik által elrejtett aranykészlet megtalálásához. A versenyfutásba beszáll a brit titkosszolgálat és az orosz maffia is. A címszereplőt felesége segíti, akit Gwyneth Paltrow alakít, és feltűnik a filmben Ewan McGregor és Jeff Goldblum is.

(Fotó: Europress/Getty Images)

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez