A drogbáró és a konzul asszony szerelme a börtönben

Bali a szerelmesek szigete: egy hat év börtönre ítélt brit kábítószer csempész ott kérte meg egy kétgyerekes családanya, a brit konzul kezét. Londonban a külügy közbelépett, a konzult felfüggesztették, így most senki sem látogatja azt a brit drog nagyit, aki a halálsoron üldögél a kivégző osztagra várva Indonéziában.

Öt külföldi kábítószercsempészt lőttek főbe a múlt hónapban Indonéziában, ebben a hónapban nyolcat fognak. Köztük Lindsay Sandifordot, a brit drognagyit, aki 5 kiló kokainnal bukott meg a repülőtéren Baliban. Halálra ítélték és az államfő közölte: senkinek sem ad kegyelmet a kábszer kereskedők közül.
Ez egy idióta, aki tönkretette az életemet! Miatta vagyok börtönben! De azért a halálbüntetés az túlságosan szigorú!- nyilatkozta a Daily Mail című londoni lapnak annak a kábítószer kereskedő maffiának a feje, aki a drog nagyit öszvérként alkalmazta. Mr. Big- ahogy Julian Pondert Bali szigetén nevezik- elmondta: 1,6 millió fontot ért az a szállítmány, mellyel a drognagyi lebukott. De míg a peches nagymamát halálra ítélte a bíróság addig a maffia feje hat év börtönnel megúszta. Ugyanabban a börtönben tartják fogva, ahol a nagymama a kivégzőosztagra vár. Mr. Big, aki nyilvánvalóan megvette a számára kedvező ítéletet a bíróságon, úgy él mint egy herceg a börtönben. Felfigyelt a brit konzulra, aki a halálra ítéltet látogatta. Jelezte: neki is szüksége van konzuli segítségre.
Így lett szerelem az ügyből. A brit konzul, akinek indonéz férje és két gyereke van, teljesen belehabarodott Mr. Bigbe! “Naponta 50-60 alkalommal beszéltünk telefonon. Teljes szex kapcsolatra nem került sor, de fizikailag is alaposan megismertük egymást.”- közölte a kábszer maffia helyi királya. Az idill nem tartott sokáig: a londoni lapok megírták a sztorit. A külügy döntés elé állította a konzult: vagy az állás vagy a szerelem egy bebörtönzött gengszterrel. A nő állítólag az állást választotta. Mr. Big összetört: újra heroin függő lett! Közben pedig senki nem látogatja a szerencsétlen drog nagyit, aki a kivégző osztagra vár Bali szigetén Indonézia turista paradicsomában.

Fotó: Europress Getty Images

(Visited 7 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez