Orosz és kínai cégek kiemelkedő részvételével nyitott a Havannai Nemzetközi Vásár

 

 

 

 

Havanna, Kuba – Több mint 60 ország 1 500 vállalatának részvételével megnyílt hétfőn Havannában Kuba legjelentősebb kereskedelmi vására, a XXX. Havannai Nemzetközi Vásár. A vásáron kiemelkedő létszámmal vesznek részt az orosz, az olasz, a spanyol, a venezuelai és a kínai cégek. A LatimoPORT cikke.

A kubai expón a legnagyobb ország csoportot természetes módon a latin-amerikai országok képviselői alkotják – mint a kubai hírügynökség megjegyzi – ez a térség gazdasági integrációjának egyik fontos bizonyítéka. Különösen kiemelt jelentőségű vendég az ALBA-országok  – a Venezuela vezette latin-amerikai országok csoportja.
A kubai cégek az Expocuba területén 25 pavilonnal jelentek meg, közöttük vannak a legnagyobbak is, az Unión Suchel, Cubaexport, Tecnoazúcar, Los Portales, Thaba, Labiofam, Río Zaza és a Havana Club Internacional.

A latin-amerikai térség egyik legnagyobb multiszektorális vásárán mutatják be a kereskedőknek az új kubai rákellenes homeopátiás szert, a Vidatox 30 CH-t, amely több, a hagyományos kezelésekre nem reagáló tumortípusban bizonyított jó eredményt, meghosszabbítva az élet időtartamát és minőségét. Utóbbi kiegészítő kezelésként már a világ számos országában hozzáférhető – az EU-n belül az olaszok érdeklődnek a LABIOFAM szere iránt. A vásár november 10-én zárja kapuit.

(Visited 1 times, 1 visits today)