Kínai hotel betoncsőből

Legalább nem fogja a szomszédjait áthallani a falon: egy régi betoncsőből alkották meg a „redőmentes” kínai hotelt. Mai modern világunkban, ahol a nyaralás középpontjában a pénz és a luxusutazások állnak, csak a szerencsésebbek engedhetik meg azt a színvonalat, mint például a végtelen medencék, szaunák, ragyogó kilátással büszkélkedő szobák, vagy szobaszervíz.

 

 

 

Annak a kevés turistának, akik nem engedhetik meg maguknak a luxust, a vidéki Kína több lehet egy egyszerű utazásnál.
Pontosabban az utazás magába foglalhatja azt, hogy egy régi betoncsőben szállnak meg a vendégek.

Egy merész szállodatulajdonos Henanban –Kína egy közép-keleti tartományában– létrehozott egy szokatlan szállót, ahol a vendégek egy újrahasznosított csővezetékben fognak kikapcsolódni.

Ez a robosztus csőrendszer 15 különálló kis darabra lett felvágva, külön-külön egy franciaággyal, két személy részére.

Sokan mondhatják, hogy ez a fajta szállás egy kissé csökevényes lehet, viszont akik maradnak, olyan kis extra dolgokat élvezhetnek, mint a légkondicionálás, illetve a külső falakat díszítő falfestmények.

A szokatlan elgondolás viszont népszerűnek ígérkezik a nyaralók számára, akik szeretnék megtekinteni a vidéki tájat Kína egyik legsűrűbben lakott tartományában.

article-2666886-1F130D4E00000578-619 634x334

Ha Henan egy független ország lenne, akkor a 12 legnépesebb ország lenne a Földön, közvetlenül Mexikó mögött a rendkívül nagy népességszámával.

A tulajdonos bízik benne, hogy ez az egyénileg kifejezett elképzelés vonzani fogja az embereket a tartomány zsúfoltabb városaiból is.

A tartomány fővárosa Zhengzhou, Kína egyik leggyorsabban növekvő városa, egy kilencmillió lélekszámú metropolisz, virágzó technológiai szektorral.

Azok a turisták, akik többet szeretnének látni a provinciából megkönnyebbülhetnek, ugyanis Henan nem burkolózik szmogba és betonbunkerekbe.

Itt található Kína valamennyi legtörténelmibb helyszíne, beleértve Yin-t, az ország ősi Shang Dinasztiájának lerombolt fővárosát.

article-2666886-1F130CE800000578-904 634x418

 

Ford.F.Eszter

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez