Japán lány nyerte a léggitár-világbajnokságot (Videó)

A legjobb dolog a léggitár-világbajnokságban, melyet most 19. alkalommal rendeztek meg, hogy alaposan megmutatja a saját abszurditásunkat. Óriási energiákkal a színpadon pengetik a semmit a versenyzők, a zsűri értékel, az egész világ izgul. Éljen a rock!

 

 

 

 

 

“A léggitár-világbajnokság célja, hogy elősegítse a világbékét. A léggitár ideológiája, hogy a háborúknak vége, a klímaváltozás megáll, sőt minden rossz dolog eltűnik, ha minden ember a világon légitározik. Ez az, amiért az egész világon mindenkit arra kérünk, hogy játsszon léggitáron a világbékéért a versenyen.”- mondják a szervezők.

A 19 éves Nanami Nagura nyert.

Az idei győztes, becenevén “a hét tenger” egy kevéssé ismert japán léggitár csoport egykori tagja. Az akihabaranews.com riportere szerint úgy tűnik, hogy a fiatal lányokat manapság jobban érdekli a hírnév, mint a valódi ének-és tánctudás. Sőt, általában kitalált dolgokban találják meg a „tehetségüket”. Mindazonáltal gratulálunk Nanaminek, hiszen az előadó-művészetben rendkívül fontos az előadóképesség, amit el kell ismerni.

A versenyen egyébként két japán versenyző került az első 5 közé a múlt pénteki döntőben. Amerikai versenyző lett a második és a harmadik helyezett, Keisuke „a nindzsa” Nagatsuka végzett a negyedik helyen.

Rettenetesen kíváncsi lennék arra, vajon a zsűri mi alapján értékel egy ilyen versenyen. Persze a lényeg, ahogy mondják nem ez, hanem hogy összegyűljenek, bulizzanak és harcoljanak a világbékéért.

{youtube}Hms6TU4uZJM{/youtube}

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez