“Fuck France! Fuck Deschamps!”

Pert indít a francia futball válogatott szövetségi kapitánya, Didier Deschamps, mert Samir Nasri barátnője a pokolba küldte őt is meg egész Franciaországot miután az algériai származású sztárt nem viszi magával Brazíliába a futball világbajnokságra.

Anara Atanes, Samir Nasri barátnője a Twitteren fejezte ki nem épp hízelgő véleményét a francia szövetségi kapitányról, aki korábban maga is a francia válogatott sztárja volt. Didier Deschamps azzal indokolta meg a támadó középpályás kihagyását, hogy neki egységes csapat kell! Az algériai származású Samir Nasri túlságosan önfejű, és mióta Manchesterben játszik, nem lehet szót érteni vele! Maga a foci sztár igyekezett elviccelni a barátnője véleményét, de a szövetségi kapitány megsértődött. Politikai színezete is van a dolognak, hiszen Algéria Franciaország gyarmata volt, és az algériai háború emléke még nem homályosult el teljesen. Gyakran előfordult, hogy a francia-algériai mérkőzéseken kifütyülték a Marseillaise-t, a francia himnuszt. A francia válogatott algériai származású játékosai pedig előszeretettel nem éneklik a francia himnuszt a stadionban.

Didier Deschamps egyébként teljes mértékben élvezi a francia labdarúgó szövetség támogatását ebben az ügyben vagyis Samir Nasrinak nincs esélye arra, hogy visszakerüljön a válogatott csapatba. Bíróság elé viszont kerülhet, mert Didier Deschamps nem hagyja szó nélkül a sértést, ami nemcsak őt, de az egész francia focit érte! Így aztán Párizsban a bíróság mondja majd ki, hogy megsértette-e Samir Nasri Didier Deschamps szövetségi kapitány személyiségi jogait, amikor azt írta Twitteren: Fuck France! Fuck Deschamps!

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez