Biszex volt férj, aki eltette láb alól nejét a nászúton

Kapcsolatban álltam férfi prostikkal is!- ismerte el Shriek Dewani a bíróság előtt Dél-Afrikában. A brit állampolgárságú indiai üzletembert az ügyészség azzal vádolja, hogy a nászúton épp azért ölette meg nejét, mert jobban kedvelte a férfiakat.

Egy Münchenben élő férfi prostituált vallomást tett arról, hogy kapcsolatban állt a dúsgazdag indiai üzletemberrel. De eközben Shrien Dewani magán gépen szállította menyasszonyát, a szintén indiai, de svéd állampolgárt, Anit Párizsba, ahol megkérte a kezét. Ezt követte a legénybúcsú Las Vegasban. Majd az esküvő Mumbaiban- csekély 300 ezer dollárért. Az esküvő után két héttel Dél-Afrikába utazott az ifjú pár. A nászutat csak a férj élte túl.

Mi történt? Az ügyészség szerint a férj felbérelt három helyi embert, hogy emberrablást színlelve öljék meg ifjú nejét. Ani Hindocha meg is halt. Három helyi férfit hosszú börtönre ítéltek emiatt Dél-Afrikában. Ők mind a férjre vallottak.

De mit mond maga a férj? “Nem vagyok bűnös!”- hangsúlyozta a dúsgazdag indiai üzletember csaknem három évvel felesége halála után. Shrien Dewani így adta elő az emberrablás történetét: fegyveresek kerítették hatalmukba a taxit, melyben nejével ült. Követelték a mobil telefonokat. Megkapták, de a férjnek volt még egy- elrejtve a nadrágjában. Ezt is megtalálták és pisztolyt fogtak rá. Majd kidobták az autóból. “Maradj nyugodt! Teljesítsd, amit kérnek!”- ezt mondtam nejemnek gujarati nyelven, hogy az emberrablók ne értsék!- vallotta a bíróság előtt a férj. A fiatalasszony holttestét pár nappal később találták meg: közvetlen közelből nyakon lőtték és ennek következtében elvérzett.

A peren jelen van mindkét indiai család. A vádak egyelőre nagyon súlyosak: felbujtás gyilkosságra, emberrablás megszervezése és pénzelése, a hatóságok félrevezetése. “Az egész életem összeomlott akkor amikor Ani meghalt!”- vallotta a férj, aki egész életét börtönben töltheti, ha a bíróság elítéli amiatt, hogy felesége a nászúton- eddig nem teljesen tisztázott körülmények között- meghalt Dél-Afrikában két héttel az indiai álomesküvő után.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez