A próféta megjósolta az elnök halálát

TB Joshua, egy nigériai lelkész másodállásban próféciákat gyárt, amelyek természetesen kivétel nélkül bekövetkeznek. Legújabb jövendölése szerint Robert Mugabe, Zimbabwe elnöke fog eltávozni hamarosan az élők soraiból.

Joshua jövőbelátó belső szemei 2015-re saccolták Mugabe halálát, ami – hívei szerint – nem az első beigazolódott jóslata lenne a lelkésznek. Állítólag februárban már előre látta Zambia elnökének, Michael Sata halálát. Sőt, az sem kerülte el figyelmét, hogy két dél-afrikai országban is felkelések indulnak majd, ami romlott vezetőiknek lesz köszönhető.
“Mugabe fel kell, hogy készüljön a végső pihenésre” – mondta el Joshua, a New Zimbabwe híroldal szerint. Mikor azt kérték, pontosítson kijelentésén, ezt válaszolta: “Valóban a halálra gondoltam, az elnöknek csupán néhány hónapja van hátra.” Elképzelése szerint Mugabe halála után az alelnök, Joice Mujuru fogja átvenni az elnöki pozíciót. Mugabe többször cáfolta, hogy rákban szenvedne, ennek ellenére titokzatos módon mégis rendszeresen Szingapúrba utazik, hogy egészségügyi ellátásban részesüljön. Viszont ebben az évben múlt kilencven éves – ahhoz tehát, hogy megjósoljuk, hamarosan meg fog halni, nem kell különösebb prófétai képesség.

(Visited 3 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez