Mellbedobással támogatják a válogatottat a venezuelai tévé szépei (videóval)

Egészen szürreális tévés kampánnyal támogatja a chilei Copa Americán szereplő venezuelai válogatottat a bolivári állam egyik tévétársaságának nyolc, igen szemrevaló műsorvezető hölgye. A spotban talán nem is az a meghökkentő, hogy a lányok anyaszült meztelenül illegetik igéző idomaikat a kamera előtt, hanem sokkal inkább az teátrális légkör, amely a produkciót belengi.

A hölgyek által csak per “labda-gladiátorokként” emlegetett venezuelai futballisták örömteli pillanatait felvillantó képsorokat a kebleiket így vagy úgy éppen csak elfedő gráciák bájai váltják. Eközben egy magas hidrogénszőke leányzó mély beleérzéssel és halálos komolysággal ecseteli, hogy márpedig mostantól a nyolc celeb minden venezuelai győzelemmel többet és többet mutat majd meg a testéből, hiszen a csapatért ők is vásárra viszik a bőrüket.

A történetnek azonban itt még nincsen vége. A videó egy, a régió műsörvezetőihez, majd a közismert latin-amerikai vetkőző-szurkoló lányokhoz, végül pedig egész latin-amerikai futballközösséghez intézett felhívásban teljesedik ki, amelyben az elszánt szépség össznépi pucérkodásra szólítja fel a sportág szerelmeseit.

Az ötlet egyébként annyira bevált, hogy kolléganői példáján felbuzdulva Yuvi Pallares a Desnudando la Noticia című műsorban egy szál semmiben állt a kamera elé, a nézők legnagyobb örömére.

veneztv2

 

(Visited 3 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez