Szexelnél a metróban?

Ha igen, nem árt néhány dolgot észben tartani. Ne kiskorú legyen a partner és az aktusról ne tölts fel képet a netre! Ezek miatt ugyanis súlyos pénzbírságra számíthatsz – Moszkvában legalábbis mindenképpen.

Menő dolog a metróalagutakban és a háztetőkön csavarogni az orosz fővárosban. Ezeken az eldugott helyeken nem csak beszélgetni szoktak a fiatalok.

Jevgenyiját és Dmitrijt tavaly december 9-én a moszkvai Markszisztszkaja metróállomásnál kapta el a vágy. Miután bemásztak a szolgálati alagútba és ittak egy keveset, egymásnak estek. A lovag fotókon is megörökítette, milyen nagyot tett.

Az internetre feltöltött dicsekvésből azonban hamar rendőrségi bizonyíték lett. A bíróság pár nappal ezelőtt ugyanis 25.000 rubel (körülbelül 127.000 forint) bírságra büntette – a lányt.

Valójában nem sokat tudunk az elkövetőkről. Dmitrij még mindig bujkál, Jevgenyijáról pedig ellentétes információk keringenek az orosz sajtóban. Még az sem világos, hány éves. Egyes források 21-nek, mások 17 évesnek mondják. Sőt a lifenews.ru azt is tudni véli, hogy gyermeket vár szerelmétől.

A moszkvai metró ügyésze, Alekszandr Ribak azt megerősítette a Moszkovszkij Komszomolec napilapnak, hogy a lány egyszer sem jelent meg az ügyét tárgyaló bíróságon. Helyette édesanyját faggatták, aki azzal védte gyermkét, hogy az meggondolatlan volt.

Kép: Markszisztszkaja metróállomás Moszkvában (Wikimedia Commons)

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez