A Star Wars gép bejárja a világot – Így néz ki belülről

Az All Nippon Airways (ANA) japán légitársaság összeállt a Disney-vel, és létrehoztak egy Star Wars repülőgépet. Megmutatjuk hogy néz ki belülről a fanok számára tökéletesített légi jármű.

A Star Wars  (Csillagok Háborúja) logóval és a filmben szereplő R2-D2 robot mintájával díszített gép egy Boeing 787-es, melynek belső elemei is a klasszikus filmet idézik. A különleges fejtámlák, csészék, szalvéták, sőt a világítás is mind-mind űrbéli hangulatot varázsol. Azok, akik ezzel utaznak, mind a hat eddigi filmet is megnézhetik.

139

A gép bemutatóján sok rajongó cosplayben jelent meg, így csodálták meg a repülőt kívül-belül. A gép neve: R2-D2 ANA JET. A légitársaság és a Disney partnersége elsősorban az új, decemberben megjelenő Star Wars filmet hivatott népszerűsíteni, de egyúttal jó lehetőség az ANA-nak is, hogy több utast édesgessen magához. A gép ugyanis helyi és nemzetközi utakon is jár.

234

Október 17-én a rajongók pillantást vethettek a gépre a szingapúri Changi repülőtéren. Néhányan annyira komolyan vették a kirándulást, hogy filmbeli karaktereknek öltöztek. Az első nemzetközi járatot másnap indították Tokió és Vancouver között.

327

“Mi itt, a Lucasfilmnél el vagyunk ragadtatva, hogy Japánban ilyen csodás partnerre találtunk, mint az ANA, és hogy egy ilyen csodás dologgal lephettük meg a rajongókat”- mondta a Lucasfilm elnöke,  Kathleen Kennedy sajtóközleményében. „Én is nagyon várom, hogy az ANA Star Wars gépén repüljek legközelebb Japánba.”

1013

A következő hónapokban egyébként az ANA több Star Wars gépet készül indítani. Nemrég a nemzetközi média is bemutatta a gép belsejét.

1117

Íme egy Yoda plüss az első osztályon. Yoda a Csillagok Háborúja-rajongók kedvence.

1215

A légiutas-kísérő éppen egy fénykarddal mutatja be az első osztályt.

145

A kérdés már csak az, hogy vajon ezt a gépet is vajon Harrison Ford vezeti-e, és a karbantartást Csubakka végzi?

155

(Fotó:REUTERS/Yuya Shino)

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez